pátek 14. března 2014

"Zpožděný" piknik a podpis smlouvy

V úterý, 11.3., jsme měli s lordem piknik v "budoucím obýváku". Nebo jídelně. Nebo kuchyni, nebo tak. Zkrátka roste tam obří rododendron a my se posouvali za sluncem jak se dalo. Bylo to na oslavu, protože dopoledne jsme se stavili na ČEZu, kde nám milá slečna napsala žádost o připojení (teďužskoro) našeho pozemku do sítě. Prý se lhůta obvykle pohybuje kolem 5-ti měsíců, no tak doufejme, zvěsti o roce a půl nás vyděsily.

Píšu teďužskoro, protože pozemek je až do 24.3. zaplombován. Pak už se pohneme zase o kousek dál.

A nakonec jeden velký den! Ten dnešní. Dnes, 14.3., jsme podepsali s firmou LOEX smlouvu na domeček. Na náš dokonalý, vycizelovaný domeček. Takže teď si namalujeme, kde si domeček na pozemku chceme nechat postavit, necháme si to schválit a zakreslit projektantem, a začneme sbírat podpisy sousedů. Celkem jich budeme potřebovat 5, tak snad se žádný z nich nebude šprajcovat, že mu kazíme výhled!

Na oslavu jsem zdecimovali část porostu, který leží v cestě naší budoucí cestě příjezdové, alias zpevněnému stání, a zároveň zahájili letošní grilovací sezónu. Společně s panem K., kterému tímto děkujeme za pomoc!

Žádné komentáře:

Okomentovat